1 tot 2 dagen levertijd Gratis verzending vanaf € 50 Veilige betaalopties, bankoverboeking mogelijk Gratis retourneren binnen 2 weken

Desinfectiemiddelen Sampledoos
4 stuks per doos

22,95 incl. btw

De CleanCo sampledoos wordt geleverd inclusief vier producten en is ideaal wanneer u de producten van CleanCo wilt uitproberen. De sampledoos wordt geleverd inclusief:

  • Handgel (60ml)
  • Desinfectie pomp (500ml)
  • Desinfectiespray (750ml)
  • Desinfectiedoekjes

Prijs per doos (4 stuks): 22,95 incl. btw

Op voorraad

 
1 tot 2 dagen levertijd
Gratis verzending vanaf € 50
Veilige betaalopties, bankoverboeking mogelijk
Gratis retourneren binnen 2 weken
 
Neem contact met ons op bij interesse in grote afname

Verschillende desinfectiemiddelen in één handige doos

De CleanCo sampledoos is ideaal om onze verschillende producten uit te proberen! De inhoud van deze box is een dwarsdoorsnede van ons productassortiment. De inhoud bestaat uit:

 

 

CleanCo handgel is een veilige handgel die desinfecterend werkt, zonder dat u eerst water en zeep hoeft te gebruiken. Het product bestaat voor 70% uit alcohol. De desinfectiespray is geschikt om oppervlaktes, maar ook uw handen mee schoon te maken. Dat maakt de spray multi-inzetbaar en handig voor verschillende doeleinden. De desinfectiedoekjes zijn net als de spray ook multi-inzetbaar voor oppervlaktes en handen.

 

De voordelen van de CleanCo handgel

  • Vooraf handen wassen is niet nodig
  • Reinigt de huid zonder het uit te drogen
  • Zeer geschikt voor meermaals dagelijks gebruik
  • Ultra sneldrogende formule
  • EN 1500 gecertificeerd
  • Plakt niet en ruikt lekker naar lavendel

 

Waarom is de handhygiëne zo belangrijk?

We raken verschillende voorwerpen, mensen en onszelf aan met onze handen. Handen zijn een bron die virussen, ziektes en bacteriën ongewild kunnen overdragen. Door het coronavirus is het tegenwoordig al helemaal van belang om schone handen te hebben.

Het gebruik van ontsmettingsmiddelen is een goede oplossing en een alternatief voor handenwassen. Het is wel belangrijk dat het ontsmettingsmiddel van goede kwaliteit is en het juiste alcoholgehalte bevat. Daarbij moet de gel goed gewreven worden over de gehele oppervlakte van de hand. Het komt nu veelvuldig voor dat mensen delen van de hand vergeten zoals huidplooien en vingertoppen.

 

Gebruiksaanwijzing desinfectiemiddelen

Breng de CleanCo desinfecterende handgel aan op de handen en wrijf het goed in tot het volledig opgedroogd is. Was de gel niet af met water. Ook huidplooien en vingertoppen moeten ingewreven worden met de handgel, zodat de gehele hand goed gereinigd wordt.

BEL DIRECT