1 tot 2 dagen levertijd Gratis verzending vanaf € 50 Veilige betaalopties, bankoverboeking mogelijk Gratis retourneren binnen 2 weken
De voordelen van Clean Co

De voordelen van Clean Co

Clean Co reinigt en desinfecteert je handen, zonder behoefte aan water en zeep –  Een snelle en efficiënte manier voor een uitstekende hygiëne – Clean Co is er voor winkels, kantoren, speelplaatsen, productiebedrijven, scholen en allerlei openbare faciliteiten. Wat zijn de voordelen van Clean Co?

Lees meer
Waarom is de hygiëne van de handen zo belangrijk?

Waarom is de hygiëne van de handen zo belangrijk?

Je handen worden niet alleen gebruikt om te werken, maar ook tijdens sociale contacten. zo raak je continu verschillende voorwerpen, mensen en onszelf aan. Hierdoor worden besmettingen en ziekten extreem snel over gedragen. In de huidige pandemie is duidelijk geworden hoe belangrijk schone handen zijn. Maar waarom is die hygiëne van je handen zo belangrijk?

Lees meer
Hoe kies je de beste desinfecterende gel?

Hoe kies je de beste desinfecterende gel?

Het coronavirus verstoorde het normale leven in de meeste landen, na het alarm voor de verspreiding van Covid-19 is het gebruik van desinfecterende gel sterk toegenomen. Echter heeft een groot deel van de gebruikers geen idee welke handgel van goede kwaliteit is. Hoe kies jij welke desinfecterende gel het beste is?

Lees meer

Veilig betalen

     
BEL DIRECT